Σύντομα η Θεσσαλονίκη θα έχει το δικό της LEGO Certified Store!


Πέρασαν μόλις δύο χρόνια από την στιγμή που το online LEGO shop, ξεκίνησε επιτέλους να δέχεται παραγγελίες για αποστολή πακέτων στην Ελλάδα δίνοντας για πρώτη φορά πρόσβαση στο ελληνικό κοινό σε promotions και προσφορές που ισχύουν σε όλα τα LEGO store ανά τον κόσμο.

Αυτό έγινε σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του LEGO Certified Store στην Αθήνα το οποίο αποτέλεσε και αποτελεί φοβερή εμπειρία για τους LEGO fans κάθε ηλικίας.

LEGO Store Mall Athens

Από τότε υπήρχε μέσα μου η επιθυμία να δω κάτι αντίστοιχο στην Βόρειο Ελλάδα, ώσπου πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι αυτή την περίοδο είναι υπο κατασκευή το επόμενο LEGO Certified Store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Το κτήριο που θα φιλοξενήσει το κατάστημα, αποτελεί μέρος της πυρίκαυστης ζώνης του 1917, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει όμορφα αρχιτεκτονικά στοιχεία τα οποία θα υιοθετήσει και η πρόσοψη του LEGO Store.


Το κατάστημα θα αποτελείται από δύο ορόφους (ισόγειο-πρώτος όροφος) και θα έχει συνολικό εμβαδόν περίπου 200τμ.

Πέρα από τις προσφορές και τα δωράκια που συνήθως μπορεί κάποιος να βρει σε ένα LEGO Store, βασικό ατού αυτών των καταστημάτων είναι ότι έχουν το λεγόμενο "Pick-a-Brick Wall''.

reference picture
Συνοπτικά θα το παρομοιάζαμε με τις διαφανείς plexi-glass θήκες που έχουν τα ζαχαροπλαστεία και ο πελάτης γεμίζει το σακουλάκι του με ζαχαρωτά μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, γεμίζει πλαστικά κουτάκια-θήκες (δύο μεγέθη διαθέσιμα, μικρό και μεγάλο) με τα διάφορα ήδη LEGO που είναι διαθέσιμα στο "Pick-a-Brick Wall'' εκείνη την περίοδο.

Αναμένουμε με το καλό τα εγκαίνια τις επόμενες εβδομάδες :) 

Σχόλια

 1. Πήγες και το είδες κιόλας ρε θηρίο? Μπράβο και με το καλό να ετοιμαστεί, για να έχουμε ακόμα έναν λόγο να βρισκόμαστε! ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι από την στιγμή που το έμαθα δεν θα μπορούσα να μην πάω :) τέλεια θα είναι

   Διαγραφή
 2. Αυτά είναι υπέροχα νέα! Σίγουρα θα το επισκεφθούμε μαζί στο επόμενο ταξίδι μου στη Θεσσαλονίκη φίλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου