Κάνουμε Unboxing τον Gabriel Angelos Exclusive της Prime 1 StudioPrime 1 Studio
Gabriel Angelos Exclusive

Μετά από περίπου ενάνιση χρόνο από την στιγμή της παραγγελίας, και μέσα από διάφορες ιστορίες με το απαράδεκτο τμήμα της DHL στο τελωνείο Αθηνών όπως και το ίδιο το τελωνείο, η περιπέτειά μου έφτασε στο τέλος και μπορώ πλέον να σας παρουσιάσω τον Gabriel Angelos Exclusive της Prime 1 Studio!

Πριν προχωρήσω παρακάτω θα ήθελα να επισημάνω το απίστευτο Costumer Service της Prime 1 Studio και να τους ευχαριστήσω γιατί μπήκαν μπροστά και με βοήθησαν σε περιστατικά που έφτεγε ξεκάθαρα η μεταφορική της DHL και ο τρόπος που πετάνε-μεταφέρουν τα πακέτα.


Η exclusive έκδοση αποτελείται στο σύνολο από 150 κομμάτια ενώ η απλή από 300. Η διαφορά της exclusive έκδοσης είναι ότι περιέχει ένα extra headpiece με αγριεμένη έκφραση.


Το άγαλμα αποστέλεται σε δύο κούτες με συνολικό βάρος περίπου τα 50 κιλά ενώ το καθαρό του βάρος ανέρχεται στα 43,5Kg, η κλίμακα στην οποία ανήκει είναι η 1/4 αλλά εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι είναι στην πράξη είναι στο μέγεθος της 1/3 λόγω της μορφής του χαρακτήρα αλλά και του βάρους. Το μόνο που θυμίζει 1/4 θα έλεγα ότι είναι το κεφάλι του.


Σαν ποιότητα τώρα... είναι το πρώτο κομμάτι που αγοράζω από την Prime 1 Studio κα πραγματικά τους βγάζω το καπέλο.. Οι σκιές, τα χρώματα και η στιβαρότητα που σου εμπναίει το άγαλμα ανεβάζουν το επίπεδο της εταιρίας στα μάτια μου πολύ ψηλά, στην κορυφή όλων.
Όσο άφορά την συσκευασία, τα κομμάτια μέσα στις θήκες από τα φελιζόλ, ήταν τυλιγμένα με μαύρα σατινέ κομμάτια υφάσματος για προστασία από την τριβή το οποίο έκανε την δουλειά του καλά και σίγουρα είναι κάτι που δεν συνηθίζεται στις οικονομικότερες εταιρίες οι οποίες χρησιμοποιούν συνήθως το κλασικό λεπτό φύλλο χαρτιού.

Η συναρμολόγηση ήταν αρκετά εύκολη μιας και τα κομμάτια είναι μεγάλα και δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα στο κούμπωμα των κομματιών μεταξύ τους, πέρα από τα shoulder pieces, κάτω από τα οποία στηρίζεται και η κάπα του, οπότε πρέπει να την ταιριάξεις καλά ώστε να κάτσει μέχρι τέρμα κάτω το shoulder piece.
Μιας και πρωτάρης σε τέτοιας κλίμακας αγάλματα (το κατατάσω στα 1/3) την διαφορά την κατάλαβα ανοίγωντας την κούτα και ποιάνωντας στο χέρι το shoulder piece, όσες φωτογραφίες και να είχα δει, ποιάνωντάς το με έκανε να καταλάβα για τί πράγμα μιλούσαμε...


Όσο αφορά τον χώρο που καταλαμβάνει το άγαλμα για display, είναι αναμενόμενο το ότι ''ποιάνει'' πολύ χώρο λόγω της κλίμακάς του αλλά το γεγονός ότι η στάση του σώματος είναι η συγκεκριμένη και επιπλέον κρατάει το σφυρί κατ'αυτόν το τρόπο το κάνει να έχει μεγάλο πλάτος και βάθος περίπου σχεδόν 1 μέτρο.

Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο αν θελήσετε να το τοποθετήσετε μέσα σε κάποια βιτρίνα, αναγκαστικά θα πρέπει να πάτε σε custom λύση.

Έχω ετοιμάσει μία βιτρίνα για το δικό μου και το επόμενο διάστημα θα ανεβάσω video με τον τρόπο κατασκευής.

Γενικά αν εξαιρέσουμε τις ιστορίες που είχα με την DHL και την ανύπαρκτη εξυπηρέτησή της, αυτό ισοφαρίστηκε από την φοβερή εξυπηρέτηση της Prime 1 Studio όπως επίσης και τον φοβερό και επιβλητικό GABRIEL ANGELOS!


Μερικές συμβουλές σχετικά με το αγαλματίδιο:
  • Δώστε λίγο προσοχή κατά την τοποθέτηση των shoulder pieces ώστε να τοποθετηθούν σωστά μαζί με την κάπα για να μην υπάρχουν κενά με τους ώμους.
  • Τα δύο ''σωληνάκια'' που κουμπώνουν γύρω από το κεφάλι θέλουν λίγο προσοχή όσο αφορά τον προσανατολισμό.
  • Το άγαλμα όλως περιέργως δεν έχει εξαντληθεί ακόμα από το site της Prime 1 Studio οπότε θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα για όποιον το σκέφτεται.

Χαρακτηριστικά 
======================================================================
Υλικό:                                                          Resin
Τίτλος:                      Gabriel Angelos Exclusive
Studio:                                         Prime 1 Studio

Edition Size:         Exclusive(150) Regular (300)    
Κλίμακα/Βάρος:                           1/4      43,5Kg
Ύψος x Πλάτος x Βάθος :       83 x 95 x 70 (cm)
Διάμετρος Βάσης:                                  47 (cm)

======================================================================


Θα χαρώ να απαντήσω στα σχόλιά σας :)

Αν σας αρέσει το περιεχόμενο του Blog μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την σελίδα στο
facebook Gunman Bricks και να κάνετε Subscribe στο YouTube Gunman Bricks και στο Newsletter!Μέχρι την επόμενη φορά, Brick it ON!
Σχόλια