Το Bricklink γιορτάζει τα 20 χρόνια του!

20 Χρόνια
Bricklink.com


Στις 19 Ιουνίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από την στιγμή που ο Dan Jezek ξεκίνησε το bricklink.com ως μια πλατφόρμα όπου οι LEGO fans μπορούσαν να βρίσκουν τα LEGO κομμάτια που αναζητούσαν.
Με τον ίδιο σκοπό συνεχίζει και σήμερα το bricklink με την διαφορά ότι έχει γιγαντώσει σε μέγεθος και αναγνωρισημότητα μιας και αποτελεί την νούμερο ένα πλατφόρμα αγοραπωλησιών LEGO παγκοσμίως. 

Για να ευχαριστήσει τα μέλη της κοινότητας το Bricklink διοργανώνει ένα 20ήμερο event στο  οποίο κάθε μέρα θα παρουσιάζονται ιστορίες μελών του οι οποίοι θέλουν να τις μοιραστούν με εμάς!


Οι ιστορίες μπορούν να σχετίζονται με οποιεσδήποτε από τις παρακάτω κατηγορίες: 
  1. Coming across BrickLink Πως ανακαλύψατε το Bricklink και πως αυτό διαμόρφωσε το ενδιαφέρον σας για τα LEGO τουβλάκια και set.
  2. Finding friendship Πείτε μας αν κάνατε φίλους μέσω της πλατφόρμας και μιλήστε μας για τυχόν διαδράσεις μεταξύ σας (ή ακόμα και αν συναντηθήκατε στην πραγματικότητα!)
  3. Buyer/seller story Ο καθένας έχει μία αγαπημέρη ιστορία/περιστατικό σχετικά με κάποιον αγοραστή/πωλητή, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας την αγαπημένη σας?
  4. Hopes for future BrickLink Τι αλλαγές θα θέλατε να γίνουν στο κοντινό μέλλον στην πλατφόρμα του Bricklink?

Μπορείτε να συμπεριλάβετε και εικόνες ή video για να πλαισιώσετε την ιστορία σας ξεκινώντας από σήμερα!
Αν έχετε να μοιραστείτε πολλές ιστορίες μπορείτε να το κάνετε!

Αν προτιμάτε αντ'αυτού να ανεβάσετε κάποιο MOC, μπορείτε να πάτε στο My Studio και να ανεβάσετε ένα MOC με το hashtag 20 Years of BrickLink για να μπορούν εύκολα να το βρουν τα άλλα μέλη!

Στις 19 του μηνός θα γίνει μία ανακοίνωση με το πρόγραμμα της κάθε ημέρας στο event που θα ακολουθήσει. Επίσης πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα του facebook και του instagram του Bricklink.

Dan Jezek


Θα χαρώ να απαντήσω στα σχόλιά σας :)

Αν σας αρέσει το περιεχόμενο του Blog μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την σελίδα στο
facebook Gunman Bricks και να κάνετε Subscribe στο YouTube Gunman Bricks και στο Newsletter!Μέχρι την επόμενη φορά, BRICK it ON!
 

Σχόλια